Snelle en betaalbare service!

Uw pc problemen zijn voor Pc-oplossingen geen probleem. Wij garanderen snelle, professionele en betaalbare service. Wij werken volgens het principe “No cure no pay”.

Heeft u een probleem met uw pc of randapparatuur? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Pc-oplossingen komt uiterlijk de volgende werkdag bij u langs. U kunt uw pc desgewenst ook zelf brengen en ophalen in Lathum.

Wij ondersteunen alle merken computers en Windows-besturingssystemen.


Service en tarieven


Tarieven

Het minimum basistarief is €35,00

Het standaardtarief voor particulieren bedraagt €40,00 per uur inclusief B.T.W., exclusief voorrijkosten.

Het standaardtarief voor bedrijven bedraagt €50,00 per uur inclusief B.T.W., exclusief voorrijkosten.

Weekendtoeslag

Particulieren

In het weekend rekenen wij een toeslag van 25%, dit brengt het tarief op €50,00 per uur inclusief B.T.W., exclusief voorrijkosten.

Bedrijven

In het weekend rekenen wij een toeslag van 25%, dit brengt het tarief op €62,50 per uur inclusief B.T.W., exclusief voorrijkosten.voorrijkosten.

Voorrijkosten

In Lathum, Giesbeek worden geen voorrijkosten in rekening gebracht.

In andere plaatsen binnen de regio De Liemers en Achterhoek brengen wij €12.50 euro inclusief B.T.W. voorrijkosten in rekening.

Hoe lang een klus precies duurt hangt van allerlei factoren af. Neemt u vrijblijvend contact met ons op als u hierover meer informatie wilt.Website Opzetten

Bent u enthousiast aan uw website of webshop begonnen maar krijgt u het niet helemaal zoals u het wilt hebben?

Lion-website is een professioneel bedrijf die zich bezighoudt met de bouw en het onderhoud van websites en webshops en computer onderhoud.

Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van open source CMS (Content Management System) software, waardoor de kosten laag kunnen blijven en u zelf het onderhoud kunt doen.

Voor deze CMS systemen, o.a. Joomla, osCommerce en VirtueMart webshop zijn zeer veel z.g.n. templates verkrijgbaar, zodat er voor uw website of webshop altijd wel tegen lage kosten een op uw wensen afgestemd uiterlijk gerealiseerd kan worden.

Stuurt u mij een bericht via het contact formulier met uw wensen en u ontvangt een opgave van de kosten.

Na inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden wordt er een proefopzet gemaakt voor een joomla website en of VirtueMart webshop. Als de proefopzet akkoord wordt bevonden en alle aanvullende wensen bekend zijn, wordt er een vaste prijs afgegeven doormiddel van een offerte.

Tot zover zijn er door u nog geen kosten gemaakt. Indien u daarna toch afziet van verdere samenwerking, kunnen beide partijen deze zonder verdere verplichtingen beëindigen.

Omdat gebruik wordt gemaakt van standaard software kan de doorlooptijd van het eerste contact tot de oplevering kort zijn. Duur van dit traject is ongeveer 3 à 4 weken.

Heeft u nu nog vragen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.Copyright © 2013 Pc-oplossingen.nl. All Rights Reserved.